Aluminium vouwwand

Naadloze overgang tussen binnen en buiten

Aluminium vouwwanden zijn een fantastische manier om elke woning, kantoor, café of restaurant te transformeren. Zoek je een moderne oplossing om meer licht en ruimte te creëren, dan is een aluminium vouwwand een geweldige keuze. Onze maatwerkoplossingen zijn van hoge kwaliteit en bieden allerlei voordelen.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

Aluminium vouwwanden: puur comfort

Met onze aluminium vouwwanden ontstaat er een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Dankzij de perfecte isolatie kies je elke dag van het jaar voor puur comfort, stijl en luxe. Door de topproducten van Solarlux te gebruiken, kunnen we voor elke ruimte de ultieme oplossing bieden.

Klanten beoordelen ons met een

9.2

365 dagen per jaar flexibel

Schijnt de zon? Dan open je een aluminium vouwwand in een handomdraai. Is het koud, dan houdt de uitstekend geïsoleerde vouwwand de warmte binnen. Kies voor de optionele loopdeur om ook makkelijk naar buiten te gaan zonder de vouwwand te hoeven openen.

Natuurlijk licht

Een groot voordeel van een aluminium vouwwand, is de grote hoeveelheid natuurlijk licht die erdoor naar binnen valt. Daglicht zorgt er onder andere voor dat je meer energie hebt en minder stress ervaart. Een bijkomend voordeel is dat je interieur er een stuk groter door lijkt.

Binnen wordt buiten

Een unieke eigenschap van een aluminium vouwwand is dat er een drempelloze opening ontstaat tussen binnen en buiten. Volledig geopend vervaagt de grens tussen tuin, terras en binnenruimte, waardoor je veel vaker van de buitenruimte kunt genieten.

Smal pakket: enorme opening

Volledig geopend blijft er van een aluminium vouwdeur slechts een klein pakket over. De drempelloze en grote opening die hierdoor ontstaat, heeft een enorm effect op de ruimtelijke beleving.

Weinig onderhoud, veel genot

Onze aluminium vouwwanden worden gemaakt met de producten van hoge kwaliteit van Solarlux. Al jarenlang doet deze Duitse fabrikant op het allerhoogste niveau mee. Dat betekent jarenlang genieten zonder veel onderhoud van een perfect geïsoleerde aluminium vouwwand.

Leverbaar in ruim 30 kleuren

Wie twijfelt of een aluminium vouwwand wel in het bestaande interieur past: de aluminium frames zijn leverbaar in ruim 30 verschillende RAL-kleuren. Van opvallend groen tot neutraal grijs: het past altijd.

Ruime keuze uit 30 RAL-kleuren

1015
7024
7035
7038
7039
7040
8017
8019
8022
7021
7016
7015
3011
5003
5008
5014
6005
6009
7004
7006
9011
9010
9007
9006
9005
9004
9003
9001
8077
9016

Maatwerk met de juiste aandacht voor de details

Eenvoudig te openen

Een glazen vouwwand is snel en eenvoudig te openen en sluiten.

Inbraakwerend

Onze vouwwanden hebben hang- en sluitwerk conform de RC2/RC2N-richtlijnen. Daarmee ben je uitstekend beschermd tegen inbrekers.

Perfect geïsoleerd

Dankzij de keuze voor topkwaliteit isoleert een glazen vouwwand perfect. Warm in de winter zonder dat je energiekosten de pan uit rijzen.

Maximale opening

Er is geen enkele andere manier waarmee je buiten en binnen zo met elkaar laat versmelten als met een glazen vouwwand.

Beginnen met een goed gesprek

Fantaseer je al over hoe jouw ruimte er anders uit kan zien met een aluminium vouwwand? Laten we de mogelijkheden bespreken, we laten je graag vrijblijvend zien wat er mogelijk is.

Veelgestelde vragen over aluminium vouwwanden

Is een aluminium vouwwand bestand tegen inbraak?

Door het hang- en sluitwerk uit te voeren conform de RC2/RC2N-richtlijnen, zijn onze aluminium vouwwanden inbraakwerend.

Isoleert een aluminium vouwwand goed?

Ja, dankzij onze keuze voor de topproducten van Solarlux isoleren onze aluminium vouwwanden perfect.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, we helpen je graag.

Erik de Boer

Adviseur Haal Buiten Binnen

Ga naar contact

Synergie tussen ontwerp en techniek

Er is veel mogelijk in de wereld van aluminium vouwwanden. Door samen aan de slag te gaan, vinden we de perfecte balans tussen de technische haalbaarheid en jouw wensen. Profiteer van onze deskundigheid in hoogwaardige oplossingen, terwijl jij de creatieve touwtjes in handen hebt.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

058 203 7161 058 203 7161