Glazen vouwwand

haalt buiten naar binnen

Glazen vouwwanden maken van elke woning, kantoor of horecagelegenheid iets unieks. Droom je van een leefruimte waar binnen en buiten samensmelten, dan is een vouwwand van glas wat je zoekt. Lees hier alles over onze innovatieve maatwerkoplossingen en hoe ze jouw ruimte kunnen transformeren.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

Klanten beoordelen ons met een

9.2

Vouwwand van glas: de ultieme luxe

Onze drempelloze en perfect geïsoleerde glazen vouwwanden geven een ongelooflijk gevoel van luxe. We gebruiken de topproducten van Solarlux om in elke situatie de perfecte oplossing te verzorgen.

Daglicht in overvloed

Met een glazen vouwwand kies je voor een enorme hoeveelheid natuurlijk licht in huis. Dat zorgt er onder andere voor dat je interieur groter lijkt en je minder snel de verlichting hoeft in te schakelen. Maar daglicht is ook gezond: het regelt je biologische klok en verlaagt het stresshormoon cortisol.

Flexibel inspelen op het weer

Onze vouwwanden zijn ontzettend eenvoudig te openen. Schijnt de zon, dan zijn de glazen vouwdeuren zo geopend. Begint het te waaien? Dan sluit je de vouwwand net zo makkelijk. Bovendien kan een glazen vouwwand ook voorzien worden van een loopdeur, zodat je ook eenvoudig naar buiten kunt zonder de vouwwand te openen.

Volledig te openen: haalt buiten binnen

Het klimaat in Nederland zorgt ervoor dat je minder plezier hebt van je buitenomgeving dan je zou willen. Met een glazen vouwwand kies je voor een enorme, drempelloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je 365 dagen per jaar van je terras of tuin kunt genieten.

Duurzame investering

We werken alleen met de kwaliteitsproducten van Solarlux. Deze Duitse specialist op het gebied van vouwwanden staat garant voor kwaliteit. Perfect geïsoleerd glas, hoogwaardig aluminium of hout en perfect maatwerk maken van een glazen vouwwand een duurzame investering. Geniet jarenlang zonder veel onderhoud.

Unieke ruimtelijke beleving

In tegenstelling tot een gewone schuifdeur, kan een glazen vouwwand volledig tot een smal pakket worden opgevouwen. Hierdoor ontstaat een enorme opening, die bovendien drempelloos is. Het effect hiervan op een ruimte is ongeëvenaard.

Altijd de juiste kleur

De frames van onze glazen vouwwanden zijn leverbaar in ruim 30 verschillende RAL-kleuren. Dus of het frame nu juist moet wegvallen in de ruimte of met een opvallende kleur juist extra geaccentueerd mag worden: het is geen enkel probleem om de juiste kleur te vinden.

Ruime keuze uit 30 RAL-kleuren

1015
7024
7035
7038
7039
7040
8017
8019
8022
7021
7016
7015
3011
5003
5008
5014
6005
6009
7004
7006
9011
9010
9007
9006
9005
9004
9003
9001
8077
9016

Aandacht voor detail

Eenvoudig te openen

Een glazen vouwwand is snel en eenvoudig te openen en sluiten.

Inbraakwerend

Onze vouwwanden hebben hang- en sluitwerk conform de RC2/RC2N-richtlijnen. Daarmee ben je uitstekend beschermd tegen inbrekers.

Perfect geïsoleerd

Dankzij de keuze voor topkwaliteit isoleert een glazen vouwwand perfect. Warm in de winter zonder dat je energiekosten de pan uit rijzen.

Maximale opening

Er is geen enkele andere manier waarmee je buiten en binnen zo met elkaar laat versmelten als met een glazen vouwwand.

Samen dromen vervullen?

Laten we beginnen met een goed gesprek. We bespreken de mogelijkheden, beantwoorden je vragen en laten je vrijblijvend zien wat er mogelijk is.

Veelgestelde vragen over glazen vouwwanden

Wat kost een glazen vouwwand?

De prijs van een glazen vouwwand is afhankelijk van de gekozen opties. Hoewel de initiële investering hoger kan zijn dan bij traditionele deuren, biedt een glazen vouwwand unieke voordelen. Het hele jaar door genieten van je terras of tuin is ook wat waard. Bovendien profiteer je van onze ervaring, waardoor projecten geen gedoe opleveren.

Is een glazen vouwwand inbraakveilig?

Ja. Door te kiezen voor hoogwaardig hang- en sluitwerk zijn onze glazen vouwwanden inbraakwerend conform de RC2/RC2N-richtlijnen.

Hoe goed isoleert een glazen vouwwand?

Onze glazen vouwwanden isoleren perfect, omdat we ze bouwen met de topkwaliteit producten van Solarlux.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, we helpen je graag.

Erik de Boer

Adviseur Haal Buiten Binnen

Ga naar contact

Onze ervaring, jouw ideeën. Ongetwijfeld een perfecte match.

Het ontwerpen van je glazen vouwwand doen we samen. Jij hebt ongetwijfeld al een idee hoe de ruimte met de glazen vouwwand eruit moet zien, en wij brengen de noodzakelijke expertise met ons mee. Zo komen technische haalbaarheid en jouw visie met elkaar in evenwicht, en creëren we samen de perfecte glazen vouwwand voor jouw ruimte.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

058 203 7161 058 203 7161