Heb je vragen over een vouwwand voor jouw woning, kantoor of horecagelegenheid? Of wil je de mogelijkheden met een van onze experts bespreken? We staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen over vouwwanden

Waarom een vouwwand en geen schuifpui?

Een schuifpui is nooit volledig te openen, dus er blijft altijd een groot glasoppervlak zichtbaar. Een vouwwand is bijna volledig te openen, waardoor er een zeer grote opening ontstaat. Deze opening geeft een uniek gevoel, dat niet te vergelijken is met een schuifpui.

Waar kunnen vouwwanden geplaatst worden?

In principe kunnen onze vouwwanden in praktisch alle situaties toegepast worden. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw of een verbouwing, maar ook in een kantoor of horecagelegenheid.

Wat kost een vouwwand?

De prijs van een vouwwand is sterk afhankelijk van de situatie. De hoogte en breedte zijn bijvoorbeeld van belang, net als het aantal elementen, de gekozen materialen en de werksituatie. Zodra je je wensen met ons bespreekt, kunnen we je snel voorzien van een offerte op maat.

Gaat mijn energieverbruik omhoog door een vouwwand?

Een glazen vouwwand isoleert natuurlijk minder goed dan een massieve wand. Maar in vergelijking met een schuifpui isoleren onze glazen vouwwanden uitstekend. Het hoeft daarom geen nadelig effect te hebben op de stookkosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Contactformulier

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw