Solarlux vouwwand

Topkwaliteit vouwwanden

Een Solarlux vouwwand betekent een keuze voor de allerhoogste kwaliteit. Van het hoogwaardige frame en perfect isolerende glas tot en met het inbraakwerende hang- en sluitwerk: een Solarlux vouwwand tovert elke ruimte om tot een oase van luxe. Wij leveren vouwwanden van Solarlux op maat voor woningen, kantoren en horecagelegenheden.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

Solarlux vouwwanden: luxe en comfort

Een vouwwand van Solarlux zorgt voor een drempelloze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor je het hele jaar door meer van je buitenruimte geniet. De enorme opening geeft een ontzettend luxe gevoel, zonder dat er ingeleverd wordt op comfort: een vouwwand van Solarlux isoleert perfect en is makkelijk in gebruik.

Klanten beoordelen ons met een

9.2

Maximaal gebruiksgemak

Onze vouwwanden zijn zeer eenvoudig te openen en sluiten. Bij warm weer open je de vouwwand, terwijl hij bij een regenbuitje net zo makkelijk weer gesloten wordt. Met de optionele loopdeur kun je zelfs naar buiten zonder de vouwwand te openen.

Meer daglicht binnen

Ten opzichte van een gewone wand met een deur, valt er met een Solarlux vouwwand veel meer natuurlijk licht naar binnen. Dat zorgt ervoor dat het interieur een stuk groter lijkt, maar heeft ook gezondheidsvoordelen: daglicht geeft energie en zorgt dat je minder stress hebt.

Geen drempel

Wat je niet ziet bij een Solarlux vouwwand, is een drempel. En dat is iets goeds! Door de naadloze overgang tussen binnen en buiten, ontstaat een unieke beleving: binnen en buiten versmelten en je geniet vaker van de buitenruimte.

(Bijna) onzichtbaar

Echt onzichtbaar is hij natuurlijk niet, maar volledig geopend blijft er van een Solarlux vouwwand maar een klein pakket over. Er ontstaat daarmee een veel grotere opening dan bij een traditionele schuifdeur, en dat is steeds weer een bijzondere ervaring.

Jaren genieten

Dankzij de keuze voor de allerhoogste kwaliteit, is een Solarlux vouwwand een duurzame keuze: je geniet tientallen jaren zonder al te veel onderhoud, en profiteert bovendien van de perfecte isolatie.

Altijd een passende kleur

Of je nu een vouwwand zoekt waarvan het frame opvalt, of juist niet: onze Solarlux vouwwanden zijn leverbaar in meer dan 30 verschillende RAL-kleuren.

Ruime keuze uit 30 RAL-kleuren

1015
7024
7035
7038
7039
7040
8017
8019
8022
7021
7016
7015
3011
5003
5008
5014
6005
6009
7004
7006
9011
9010
9007
9006
9005
9004
9003
9001
8077
9016

Details die het verschil maken

Eenvoudig te openen

Een glazen vouwwand is snel en eenvoudig te openen en sluiten.

Inbraakwerend

Onze vouwwanden hebben hang- en sluitwerk conform de RC2/RC2N-richtlijnen. Daarmee ben je uitstekend beschermd tegen inbrekers.

Perfect geïsoleerd

Dankzij de keuze voor topkwaliteit isoleert een glazen vouwwand perfect. Warm in de winter zonder dat je energiekosten de pan uit rijzen.

Maximale opening

Er is geen enkele andere manier waarmee je buiten en binnen zo met elkaar laat versmelten als met een glazen vouwwand.

Wat zijn jouw wensen?

Op welke plek zie je jouw vouwwand voor je? Hoe groot moet de opening zijn, en welke kleuren en materialen passen bij het interieur? In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden en laten we je zien wat er allemaal mogelijk is.

Veelgestelde vragen over Solarlux vouwwanden

Is een Solarlux vouwwand inbraakveilig?

Het hang- en sluitwerk van een Solarlux vouwwand is inbraakwerend volgens de RC2/RC2N-richtlijnen.

Verbruik je met een Solarlux vouwwand meer energie?

De vouwwanden van Solarlux zijn uitstekend geïsoleerd, waardoor er minder warmteverlies optreedt dan bij een traditionele schuifdeur.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, we helpen je graag.

Erik de Boer

Adviseur Haal Buiten Binnen

Ga naar contact

Het perfecte resultaat vinden we samen

De kracht van jouw ideeën in harmonie met onze ervaring en expertise. Dat is het doel als we samen aan de slag gaan met het ontwerpen van een Solarlux vouwwand. We houden je wensen en eisen tegen het licht en bekijken de technische haalbaarheid. Het resultaat? Een stijlvolle, functionele en gebruiksvriendelijke vouwwand, gemaakt met de topkwaliteit producten van Solarlux.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

058 203 7161 058 203 7161