Harmonicadeur

Altijd genieten van buiten

Een harmonicadeur heeft een ongelooflijk effect op je woonruimte, kantoor of horecagelegenheid. Met een harmonicadeur creëer je een enorme opening, waardoor buiten en binnen met elkaar versmelten. Zo kun je veel langer en vaker van je buitenruimte genieten, zelfs in de winter. Wij bieden maatwerk en werken met de beste kwaliteit producten om jouw ruimte compleet te transformeren.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

Harmonicadeuren: ongeëvenaarde weelde

In woorden uitleggen wat een harmonicadeur doet, kan haast niet. De drempelloze opening geeft een ongeëvenaard gevoel van weelde, terwijl het dankzij de perfecte isolatie ook ‘s winters warm blijft. Bekijk de voordelen van een harmonicadeur die gebouwd is met de topklasse producten van Solarlux.

Klanten beoordelen ons met een

9.2

Meer licht naar binnen

Dankzij het vele glas in een harmonicadeur, komt er veel meer daglicht naar binnen. Je geniet langer van het natuurlijke licht en hoeft minder snel de lampen aan te doen. Daarnaast heeft daglicht positieve gezondheidseffecten: je biologische klok is beter geregeld en het stresshormoon cortisol wordt verlaagd.

Weer of geen weer

Het weer kan zomaar omslaan. Dan zit je niet te wachten op een logge, zware schuifdeur: je wilt snel kunnen omschakelen. Daarom zijn onze harmonicadeuren zeer gemakkelijk te openen en sluiten. En dankzij de optionele loopdeur kun je ook naar buiten zonder de harmonicadeur te openen.

Vaker genieten van buiten

Niemand zit graag in de regen in de tuin. Maar dankzij de drempelloze opening die je met een harmonicadeur realiseert, voelt het bijna alsof je gewoon buiten zit, zelfs bij slecht weer. Zo profiteer je vaker en langer van je buitenruimte.

Weinig onderhoud, lang plezier

Omdat we altijd kiezen voor de topproducten van Solarlux, geniet je jarenlang van je harmonicadeur. Bovendien heeft een harmonicadeur van Solarlux maar weinig onderhoud nodig. Perfect geïsoleerd glas en hoogwaardig aluminium en hout vormen samen een duurzaam geheel.

(Bijna) onzichtbaar

Vergelijk een gewone schuifdeur met een harmonicadeur, en je ziet het verschil direct: geopend blijft er van een harmonicadeur slechts een klein pakket over, en ontstaat er een grote, drempelloze opening. Dit heeft op zijn beurt weer een uniek effect op de ruimte.

Leverbaar in verschillende kleuren

Een statement maken met een harmonicadeur in een bijzondere kleur, of het frame juist weg laten vallen in het geheel? Dankzij de ruim 30 verschillende RAL-kleuren is het eenvoudig de juiste keuze te maken.

Ruime keuze uit 30 RAL-kleuren

1015
7024
7035
7038
7039
7040
8017
8019
8022
7021
7016
7015
3011
5003
5008
5014
6005
6009
7004
7006
9011
9010
9007
9006
9005
9004
9003
9001
8077
9016

Oog voor de juiste details

Eenvoudig te openen

Een glazen vouwwand is snel en eenvoudig te openen en sluiten.

Inbraakwerend

Onze vouwwanden hebben hang- en sluitwerk conform de RC2/RC2N-richtlijnen. Daarmee ben je uitstekend beschermd tegen inbrekers.

Perfect geïsoleerd

Dankzij de keuze voor topkwaliteit isoleert een glazen vouwwand perfect. Warm in de winter zonder dat je energiekosten de pan uit rijzen.

Maximale opening

Er is geen enkele andere manier waarmee je buiten en binnen zo met elkaar laat versmelten als met een glazen vouwwand.

De volgende stap

Een harmonicadeur begint met een goed gesprek, waarin we je wensen en de mogelijkheden doornemen. We laten je graag vrijblijvend zien wat er in jouw situatie mogelijk is.

Veelgestelde vragen over harmonicadeuren

Is een harmonicadeur inbraakveilig?

We kiezen voor hang- en sluitwerk dat voldoet aan de RC2/RC2N-richtlijnen. Daarmee is een harmonicadeur inbraakwerend conform deze richtlijnen.

Heb je extra stookkosten met een harmonicadeur?

Onze harmonicadeuren worden gebouwd met de topproducten van Solarlux, waardoor ze perfect isoleren.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, we helpen je graag.

Erik de Boer

Adviseur Haal Buiten Binnen

Ga naar contact

Samen creëren we de perfecte oplossing

Als we aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw harmonicadeur, staat onze jarenlange ervaring tot je beschikking. Welke wensen je ook hebt: we bespreken de mogelijkheden en werken samen aan de harmonicadeur waar je van droomt. Techniek, esthetiek en gebruiksgemak komen volledig in balans.

Solarlux vouwwanden

Gegarandeerde topkwaliteit met de producten van Solarlux

Haal Buiten Binnen is een onderdeel van serrespecialist De Boer Serrebouw

058 203 7161 058 203 7161